Na manifestaciji Izbor najuspješnijih u privredi Srpske održanoj u srijedu 28.marta 2018. godine u organizaciji Privredne komore Republike Srpske, Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ uručeno je posebno priznanje za razvoj zdravstvenog turizma.

Priznanje je, u ime Zavoda „Dr Miroslav Zotović“, primila mr sc. dr Snježana Novaković – Bursać, pomoćnica direktora za medicinske poslove.

Na svečanoj dodijeli priznanja za najuspješnije privrednike Republike Srpske prisustvovali su i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović, predstavnici institucija iz cijele BiH, privrednici, te predstavnici kulturnog i javnog života.

Bila nam je čast naći se u društvu uspješnih privrednika i biti prepoznati po rezultatima koje postižemo i doprinosu koji dajemo u oblasti zdravstvenog turizma kroz programe prevencije bolesti i promocije zdravlja, posebno zastupljene na lokaciji Zavoda u Slatini.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je Zavoda “Dr Miroslav Zotović” jedina javna ustanova koja se našla među nagrađenima.