Ponosni smo i radosni zbog činjenice da su se čak dva člana „porodice“ Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ našla među nagrađenim građanima na, sinoć održanoj, svečenoj akademiji povodom obilježavanja Dana grada Banja Luka.

Direktor Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ Banja Luka prim. dr Goran Talić, dobitnik je je nagrade Ključ grada Banja Luka sa poveljom „Počasni građanin grada Banja Luka“ kao poseban vid priznanja za humana djela, doprinos i postignute rezultate u razvoju zdravstva.

Plaketa Grada Banja Luka uručena je i prim. dr Snežani Kutlešić Stević  za izuzetna ostvarenja u oblasti nauke, kulture i ispoljenu humanost.

U obraćanju povodom uručenja nagrade direktor Zavoda „Dr Miroslav Zotović“ se zahvalio na prepoznavanju truda i rada koji je sa svojim saradnicima uložio u razvoj Zavoda, istakavši da se u osnovi svega nalazi ljubav prema Zavodu, prema pacijentima i vrijednim zaposlenicima. Obećao je da će u narednim godinama, sa svojim saradnicima, nastojati završiti još nekoliko vrijednih projekata koji će dodati trajnu vrijednost našem Gradu i Republici. „Zavod, Slatina i Banja Luka su centar moga svijeta“, rekao je na kraju obraćanja prim. dr Goran Talić.