#

Ortopedija

Ambulantne i stacionarne usluge

1. uz tekstAmbulantne/konzilijarno-specijalističke usluge

U ortopedskoj ambulanti o pacijentima se brinu iskusni licencirani specijalisti ortopedske hirurgije sa traumatologijom, koji su iskustva sticali kako u Republici Srpskoj i okruženju, tako i po svjetskim ortopedskim klinikama.

U Ortopedskoj ambulanti vrše se:
• konsultativno specijalistički pregledi eksternih pacijenata (odraslih i djece),
• UZ pregledi dječijih kukova,
• konzilijarni pregledi hospitalizovanih pacijenata,
• manje ambulantne intervencije (zatvorena repozicija i imobilizacija, punkcije, intraartikularne injekcije, obrada rana).

U sklopu Prijemne Službe Zavoda funkcionišu RTG kabinet, Laboratorij, Kabinet za osteodenzitometriju i Internistički kabinet koji je po potrebi na raspolaganju Službi za ortopediju.

Bolničke/stacionarne usluge

Kosti, zglobovi i mišići su jedni od najizloženijih i najopterećenijih organa u ljudskom tijelu. Česte povrede i padovi kod starije populacije, traumatizam nastao usljed brzog tehnološkog razvoja, kao i sportske povrede, postaju veliki zdravstveni, socijalni ali i porodični problem. Ako imate bolove u kostima i mišićima, ako su vam pokreti u zglobovima ograničeni, ako ste doživjeli bilo kakvu traumu na ovim tkivima, možda je vrijeme da posjetite ortopedskog hirurga.

Tim ljekara Ortopedskog odjeljenja Zavoda za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” iskoristiće sve svoje iskustvo, vještine i znanja da vam pruži kvalitetnu i brzu uslugu. Rutinski izvodimo sve vrste ortopedskih zahvata na koštano-zglobnom sistemu i njemu pripadajućim mekim tkivima, osim povreda i oboljenja kičmenog stuba.

S ponosom naglašavamo da naše odjeljenje po broju izvršenih operacija i rezultatima, s posebnim osvrtom na ugradnje vještačkih zglobova, artroskopske operacije i operacije iz domena dječije hirurgije, spada u najveći ortopedski centar u Bosni i Hercegovini i jedan od većih u regionu.

Više informacija o uslugama uslugama koje se pružaju na Odjeljenja za ortopedsku hirurgiju Zavoda možeze pročitati ovdje.

'.

Vaše ime (obavezno)

Datum rodjenja (obavezno)

Grad (obavezno)

Kontakt telefon(obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Naslov poruke(obavezno)

Vaša Poruka (obavezno)

Priložite dokumente (dozvoljeni formati su: gif, jpeg, jpg, png, pdf i doc):

.'