Telefon: +387 51 348 444   |   Email: kontakt@ms.zotovicbl.org

Kontaktirajte nas

Zakazivanje pregleda možete obaviti svakim radnim danom od 7:00 do 08:00 i od 13:00 do 15:00 pozivom na broj:
+ 387 51 348‐444 lokal 1620



Ortoped

U Institutu „Dr Miroslav Zotović“ ordiniraju iskusni specijalisti ortopedske hirurgije sa traumatologijom koji su iskustva sticali kako u Republici Srpskoj i okruženju, tako i u svjetskim ortopedskim klinikama.

Pacijenti se na specijalistički pregled ortopeda javljaju zbog povreda (iščašenja, lomova), kao i zbog naglo nastalih ili dugotrajnih bolova sistema za kretanje, najčešće zglobova.

Ortopedski pregled započinje razgovorom kojim se dobija uvid u sadašnje tegobe i ranije bolesti, nakog čega slijedi klinički pregled i ortoped ispituje bolno područje, raspon pokreta, stanje ligamenata i sl., te procijenjuje da li je potrebno obaviti dodatne dijagnostičke pretrage poput RTG snimka  ili ultrazvuka zglobova i mekih tkiva.

Nakon postavljanja dijagnoze određuje se terapija, odnosno način liječenja. U nekim slučajevima potrebno je operativno liječenje,  uključujući i artroskopke operacije ili ugradnju vještačkog zgloba. 

Pregled specijaliste ortopeda u Institutu “Dr Miroslav Zotović” dostupan je uz uputnici, za osiguranike Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, ili uz lično plaćanje prema cjenovniku koji možete pogledati ovdje.


Savršen spoj tradicije, savremene medicine i ljekovite prirode u službi unapređenja i očuvanja zdravlja.