Telefon: +387 51 348 444   |   Email: kontakt@ms.zotovicbl.org

Kontaktirajte nas

Telefonom: +387 51 348 444

email: djecije.odjeljenje@zotovicbl.com

Dječiji fizijatar

Specijalistički pregled fizijatra za djecu obavlja se u ambulanti Dječijeg odjeljenja Instituta “Dr Miroslav Zotović”. Ljekari u ambulantama rade prema određenom rasporedu, uz prethodno neophodno zakazivanje termina pregleda.

U procjeni, praćenju i tretmanu djece primjenjuje se multidisciplinarni pristup. U Institutu su prema potrebi dostupne dodatne dijagnostičke procedure (laboratorijske analize, RTG, EMNG, DEXA, Scolioscan, urodinamika i dr.) i konsultativni pregledi ljekara drugih specijalnosti.

Osim specijalističkog pregleda, u našoj ustanovi dostupna je multidisciplinarna procjena, izrada, aplikacija i adaptacija ortopedskih pomagala.

Dječije odjeljenje u sklopu multidisciplinarnog pristupa razvilo je saradnju sa ustanovama medicinskog, socijalnog i obrazovnog sektora u Republici Srpskoj.

Pregled fizijatra, kao i dodatne dijagnostičke pretrage dostupne su osiguranicima Fonda zdravstvenog osiguranja RS, uz uputnicu porodičnog ljekara. Takođe, pregled i pretrage je moguće uraditi i uz lično plaćanje prema Cjenovniku koji možete pronaći ovdje.


Savršen spoj tradicije, savremene medicine i ljekovite prirode u službi unapređenja i očuvanja zdravlja.